Mulatság

Tartson velünk egy fergeteges mulatozásra! Tangóharmónikásunk már várja Önt a fedélzeten, aki a teljes utazás ideje alatt gondoskodik a jó hangulatról. A köszöntő ital elfogyasztása után kezdődhet a sétahajózás, kapitányi ismertetővel. Az asztalokon vörös és fehér borral töltött palackok várják a vendégeket, melyeket az utazás során többször újratöltünk. A kapitány egy romantikus, náddal övezett területre hajózva, személyesen süti meg a grillkotlettet és a kolbászt, amelyet pusztasalátával és friss házikenyérrel tálalunk. Ezt követően folytatódik a sétahajózás az ausztriai és magyar vízeken.

Az ár tartalmazza:

  • Sétahajózás mörbischi indulással ill. érkezéssel, kapitányi ismertetővel,

  • Tangóharmónikás élőzenei kíséret az utazás/grillparty teljes ideje alatt,

  • 1 üdvözlőital,

  • 1 grilltál, mely tartalmaz egy grillkotlettet, egy parázson sütött sertéshúsból készült grillkolbászt, pusztasalátát, ketchupot, mustárt és házikenyeret (vegetáriánus igényeket előzetes – az utazást megelőző 2 nappal-  egyeztetéssel tudunk teljesíteni),

  • Korlátlan fehér-, és vörösbor fogyasztás a felnőtteknek az út teljes ideje alatt, 2 üdítő a gyermekeknek.

Útvonal:

Hajóink a mörbischi kikötőből indulnak és a képzeletbeli határvonal felé veszik az irányt. Eközben megtekinthetik a vízről Fertőrákost majd a mezők és az erdősáv után  a mörbischi strandszigetet körülölelő kanálison folytatjuk az utat, majd elhaladunk a mörbischi víziszínpad mellett megtekintve az aktuális díszletet. Hajónk ekkor Illmitz felé kanyarodik és a Fertő-Hanság Nemzeti Park peremkerületén halad tovább. Ezután érinti a BO határkövet majd ismét visszatér Mörbischre.

 

Indulás/ érkezés:

DRESCHER Line kikötő Mörbisch

Utazási idő:

Hajóinkon két és fél órán át mulathatnak a vendégek.

Árak:

10500,- Ft/ felnőtt,  20 főtől (210.000,- Ft átalánydíj 20 fő alatt)

6300,- Ft/ gyermek 6 – 14 éves korig, 20 főtől(126.000,- Ft átalánydíj 20 fő alatt)

 

Work Categories