Nemzeti Park túra

Ismerje meg a Fertő-Hanság Nemzeti Park természeti szépségeit! Hajózzon át a Drescher Hajózási Társasággal a keleti partra, ahol kapitányi ismertetőnk segítségével megismerheti a tó történetét. Illmitzen romantikus lovaskocsikázás keretében a Nemzeti Park parti területeiben gyönyörködhet, majd ismét hajóra szállva érkezünk vissza Fertőrákosra.

Az ár tartalmazza:

  • Sétahajózás Illmitzre Fertőrákosi indulással ill. érkezéssel, kapitányi ismertetővel,

  • Lovaskocsikázás az illmitzi kikötőből a szőlőültetvényeken át a Nemzeti Park osztrák peremzónáján keresztűl az illmitzi Zicklackeig és onnan vissza a kikötőbe, illmitzi tartózkodás nélkül.

Útvonal:

Hajóink a fertőrákos kikötőből indulnak és a képzeletbeli határvonal felé veszik az irányt. Majd Mörbisch am See (Fertőmeggyes) következik. A mörbischi strandszigetet körülölelő kanálison folytatjuk az utat, majd elhaladunk a mörbischi víziszínpad mellett megtekintve az aktuális díszletet. Hajónk ekkor Illmitz felé kanyarodik, ahol a szárazföldön lovaskocsikkal folytatjuk az utat a Nemzeti Parkon keresztül. Majd visszakocsikázunk a kikötőbe és a Fertő-Hanság Nemzeti Park mellett a BO pontot érintve visszahajózunk Fertőrákosra.

Indulás/ érkezés:

DRESCHER kikötő Fertőrákos

Utazási idő:

A program teljes időtartama két és fél óra hajózással és lovaskocsizással.

Árak:

4900,- Ft/fő  20 főtől (98.000,- Ft átalánydíj 20 fő alatt)

3.400,- Ft/ gyermek 6 – 14 éves korig, 20 főtől (68.000,- Ft átalánydíj 20 fő alatt)

 

Work Categories