Osztálykirándulás

Informácio

A Drescher Hajózási Társaság az osztálykirándulások specialistája. A Drescher hajók 2023-ban is szeretettel várják a vendégeket a Ausztria mörbischi (Fertőmeggyes)kikötőben. A Fertő tó turisztikai fejlesztésével egyidőben a menetrendszerinti hajójárataink 2023-ban is zavartalanul közlekednek Mörbisch és Illmitz között.

Útvonal:


Hajóink a mörbischi (Fertőmeggyes Ausztria)Drescher Line kikötőből indulnak és a képzeletbeli határvonal felé veszik az irányt. Eközben megtekinthetik a vízről Fertőrákost Illmitzet majd ezután kanyarodunk vissza. A mörbischi strandszigetet körülölelő kanálison folytatjuk az utat, majd elhaladunk a mörbischi víziszínpad mellett megtekintve az aktuális díszletet. Hajónk ekkor Illmitz felé kanyarodik és a Fertő-Hanság Nemzeti Park peremkerületén halad tovább. Ezután érinti a BO határkövet majd ismét vissza Mörbischre.

Programsorozat


A Világörökségünk részét képező Fertő tó csodálatos természeti szépségeit csodálhatják meg a diákok a sétahajózás során.
ÚJDONSÁG! A sétahajóutjainkon egyedülálló szolgáltatással - biológia tanári ismertetővel - mutatjuk be a Fertő tó természeti csodáit. Az út során a diákok kérdéseket is tehetnek fel a Tanár Úrnak, de a Drescher Hajózási Társaság egész csapata azon fáradozik, hogy kellemessé és élménydússá tegye a kirándulásokat.

Árak


2 500,- Ft/ gyermek
6 – 14 éves korig

2700,- Ft/ diák
15-18 éves korig

4 500,- Ft/ felnőtt

Az ár tartalmazza:
1 órás sétahajózás
biológia tanári ismertetővel

Mörbischi kikötő

Foglalás a

Telefon Ausztria

+43 (0) 2685 8820

E-mail

fertotavihajoutak@gmail.com