A Fertő tó turisztikai fejlesztésével egyidőben a menetrendszerinti hajójárataink 2022-ben is zavartalanul közlekednek.

Csoportos sétahajójárataink és programjaink továbbra is rendelhetők min. 20 fő jelentkezése estén.

Naponta többször közlekedtetünk menetrendszerinti hajójáratot a romantikus, tipikusan burgenlandi falucskába Mörbischre. Számos tradicionális borospince, étterem és kávézó gondoskodik a hamisítatlan „Pannon“ hangulatról.

A faluközpont 3 km távolságra található a Drescher Line Mörbisch kikötőjétől. Gyalogosan, vagy az önkormányzat „GNOA“ buszával könnyen megközelíthető a vendégszeretetéről ismert üdülőfalu.

Mörbisch az ünnepi játékokról, boráról, és vendéglátásáról híres.

Mörbisch Burgenland tartományban fekszik, a Fertő-tó partján, 118 méterrel a tengerszint felett, és főként a turizmusból él. Évi mintegy 135.000 vendégéjszakával Mörbisch Burgenland egyik legjelentősebb turisztikai központja.

Mörbisch romantikus hely, virággal és leanderrel díszített tipikus, régi udvarteres házakkal. Határában fekvő tágas szőlőskertjein számos kerékpár – és turistaút vezet keresztül. Merész stílusban átalakított szabadtéri fürdő és tóparti strand, valamint teniszpályák, csónakkölcsönző, szörf – és vitorlásiskola teszi még gazdagabbá a szabadidős kínálatot.

A négycsillagos szálloda által nyújtott kiváló minőségű gasztronómiától a magánszoba-kiadásig minden vendég megtalálja az ízlésének valót. Számos étterem, bár és termelői borkimérés áll a vendégek szolgálatára.

[gmap-embed id=“392″]